VIDEO: Șofer blocat în trafic de un alt conducător auto! A lovit mașina și a arătat semne obscene, după o șicanare în trafic!
BOTOSANI

VIDEO: Șofer blocat în trafic de un alt conducător auto! A lovit mașina și a arătat semne obscene, după o șicanare în trafic!
Un cititor Stiri.Botosani.ro a trimis redactiei imagini de pe camera video de pe bordul masinii personale, prin care a surprins momentul in care un alt conducator auto il blocheaza si ii arata semne obscene, dupa ce mai intai l-a sicanat in trafic.

Evenimentul a avut loc marti la amiaza, in jurul orei 11:45, pe Calea Nationala, cand cei doi conducatori auto se deplasau spre Zona Industriala.

"Eu eram cu sotia si copilul in masina, pe banda doi, langa linia de tramvai. Am oprit la semaforul de la E-On, cu directia de deplasare spre Zona Industriala. Individul a venit si el la semafor, dar in dreapta mea, acolo unde nici nu e o banda intreaga. Am plecat de la semafor, iar cand am ajuns mai sus, erau masini parcate pe banda lui si a vrut sa se bage in mine. Nu l-am lasat si m-a depasit prin stanga, s-a bagat in fata mea, a franat brusc, dupa care tot vira in fata mea. Dupa semaforul de la gara m-a blocat si a coborat din masina, mi-a tras cu pumnul in geam si m-a amenintat, dar a aratat si semne obscene", ne-a spus conducatorul auto care a trimis imaginile.

Acesta a depus si la politie plangere, iar oamenii legii urmeaza sa dea de urma soferului agresiv. Autoturismul cu care mergea este inmatriculat in judetul Iasi, insa soferul este botosanean.

Potrivit politistilor rutieri, conducatorul auto risca 9 puncte amenda pentru injurii si semne obsecene, adica 1.125 lei, plus o amenda pentru tulburarea ordinii si linistii publice, intre 200-1000 lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
15

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
177

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
29

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...