Victima lasata sa zaca in strada dupa ce a fost izbita de o masina!

Victima lasata sa zaca in strada dupa ce a fost izbita de o masina!
Accidentele provocate de soferi inconstienti, care isi lasa victimele zacand pe sosea si isi iau talpasita, au ajuns sa fie la ordinea zilei in Botosani!

La fel s-a intamplat si ieri, la primele ore ale diminetii, o tanara de 22 de ani fiind lovita de un sofer care nici macar nu a oprit masina, sa vada cum se simte victima. Politistii ajunsi la locul producerii accidentului au stabilit ca, in timp ce Ana-Maria S., de 22 de ani, din Botosani, s-a angajat regulamentar in traversarea strazii Calea Nationala, pe trecerea pentru pietoni semnalizata cu indicatoare si marcaj, din dreptul societatii Italpant Botosani, a fost lovita in plin de un autoturism marca Volkswagen condus de Alin O., de 28 de ani, din Botosani.

Posesor al permisului doar din aprilie acest an, tanarul a plecat de la locul accidentului fara macar a opri pentru a vedea cum se simte tanara. Victima a fost diagnosticata cu multiple contuzii la nivelul picioarelor si soldului. Politistii l-au identificat pe sofer la mai putin de doua ore de la producerea accidentului.

O. Alin Ionut, de 28 ani, din Botosani, este de profesie conducator auto, posesor al permisului de conducere categoria B din luna aprilie 2008. Autoturismul implicat in accident apartine societatii la care lucreaza suspectul. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

"Din cercetarile efectuate pana in prezent, s-a stabilit ca accidentul s-a produs din culpa conducatorului auto, care nu a acordat prioritate pietonului aflat in traversarea regulamentara a strazii. Fata de conducatorul auto efectuam cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie", a precizat subcomisarul Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IJP Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
51

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
107

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
55

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...