VEZI care sunt cele mai slabe si cele mai bune scoli din judetul Botosani, in functie de rezultatele de la evaluarea nationala!

VEZI care sunt cele mai slabe si cele mai bune scoli din judetul Botosani, in functie de rezultatele de la evaluarea nationala!

 RODICA MIGHIU  

In mai bine de jumatate din scolile de la nivelul judetului Botosani, media obtinuta de elevi la evaluarea nationala este sub 5.

Cele mai slabe rezultate s-au inregistrat in unitatile de invatamant din mediul rural, fiind insa si scoli din mediul urban unde notele au fost extrem de mici.

Astfel, in 96 de scoli s-au obtinut medii sub 4,95, iar in 83 de scoli mediile au fost peste 5.

Potrivit datelor prezentate de Rodica Mighiu, purtator de cuvant al ISJ Botosani, scolile cu cele mai slabe rezultate sunt Scoala Panaitoaia, cu media pe scoala 2,44, Scoala Suharau, cu o medie de 2,59, si Scoala nr. 3 din municipiul Botosani, cu media 2,71.

La polul opus, cele mai bune rezultate s-au inregistrat la Colegiul National "Mihai Eminescu" Botosani, cu o medie de 9,05, urmat de Colegiul National "A.T. Laurian" Botosani, cu media 8,11, si Scoala nr. 7 "Octav Bancila" Botosani, cu media 7,96.

In perioada urmatoare, reprezentantii Inspectoratului Scolar vor face o analiza a notelor de la evaluarea nationala, urmand a se face o comparatie si intre notele obtinute de elevi in anii de gimnaziu si cele de la evaluarea nationala.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
234

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
380

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
125

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...