Unul dintre cei mai vechi sindicaliști din Botoșani s-a retras din activitate-FOTO

Unul dintre cei mai vechi sindicaliști din Botoșani s-a retras din activitate-FOTO
Unul dintre cei mai vechi lideri de sindicat din județul Botoșani renunță definitiv la activitatea sindicală. Retragerea acestuia din rândul sindicaliștilor a avut loc oficial, vineri, în cadrul ultimei ședințe a Comisiei de Dialog Social, de la Instituția Prefectului.

Ștefan Țarcă a fost vreme de aproape 20 de ani lider al CNSLR Frăția, filiala Botoșani. În anul 2013, acesta a refuzat să mai candideze pentru un nou mandat, locul său fiind luat de Radu Fegher.

Țarcă a intrat în mișcarea sindicală în anul 1993 ca lider de sindicat la Electrocontact, iar din 1995 a devenit lider la CNSLR Frăția.

Ștefan Țarcă recunoaște că mișcarea sindicală din zilele noastre nu mai este ce a fost odată, fiind în declin.

“După o activitate atât de îndelungată, ceva regrete sunt. Cei 25 de ani de sindicat au însemnat pentru mine multă experiență de viață, multă implicare, și mișcarea sindicală a avut urcușuri și coborâșuri, acum este la un nivel destul de coborât, din păcate. Sunt foarte multe de spus", a declarat Ștefan Țarcă.

Ștefan Țarcă a fost felicitat de prefectul Costică Macaleți și de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, pentru întreaga activitate desfășrată.







 

 

Spune-ne opinia ta