Inca un ACCIDENT in intersectia "mortii" de la Oraseni Deal! Impact intre un tractor si o Dacie: "Nu m-a vazut" - FOTO
ACCIDENT!

Inca un ACCIDENT in intersectia "mortii" de la Oraseni Deal! Impact intre un tractor si o Dacie: "Nu m-a vazut" - FOTO
Trei persoane si-au pierdut viata in acest an in intersectia drumurilor judetene Botosani - Vorona si Curtesti - Cristesti, de la Oraseni Deal, intersectie in care se produc in continuare accidente rutiere. 

Vineri la amiaza, un sofer a trecut prin momente de panica, atunci cand a ajuns in intersectia "mortii" si in masina pe care o conducea a intrat un tractor. Barbatul se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan si se deplasa dinspre Vorona spre Botosani, iar cand a ajuns in intersectie a fost lovit din partea dreapta de un tractor, care venea dinspre Cristesti. In urma impactului masina a fost serios avariata, fiind proiectata in sant. 

Norocul barbatului a fost acela ca a fost lovit din dreapta si ca era singur in masina, pentru ca daca ar fi fost izbit din partea stanga urmarile ar fi fost mult mai grave.

Soferul a scapat teafar, fiind doar speriat si a povestit ca cel ce conducea tractorul nu l-a vazut. 

"Eu mai aveam o masina in fata. Aia a trecut, iar cand am ajuns eu a intrat in mine. Nu m-a vazut", a povestit barbatul, vizibil afectat de cele intamplate.

Pentru ca nu au existat victime, cei doi soferi au mers impreuna la politie pentru a anunta evenimentul rutier, urmand sa se inteleaga pe cale amiabila. 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
25

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
24

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
24

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...