Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Un bărbat din Florida a înălţat o dronă pentru a-şi filma copiii care se aflau pe plajă când, la câteva zeci de metri de mal, a surprins un rechin de mari dimensiuni.

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.

Pe aceeaşi plajă, numită New Smyrna Beach, a fost atacat recent, de un rechin, un adolescent în vârstă de 18 ani.

Imaginile au fost surprinse cu ajutorul unei drone DJI Mavic 2 Pro şi apoi publicate pe Instagram.

 

Dacă nu era drona, cei de pe plajă nu ar fi avut cum să vadă rechinul. Imediat ce prădătorul a fost văzut, soţia lui Watson, Sally, a strigat la cei din apă să iasă. 

Bărbatul a declarat că a văzut rechinul la 30 de secunde după ce a ridicat drona. „A fost un moment de la Dumnezeu, deoarece ridicase drona pentru a se distra şi pentru a face o forografie hazlie”, a declarat Sally. 

Sursa: gandul.info

Citeste mai multe AICI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Record istoric: temperaturi de peste 32 de grade în Alaska

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
676

Joi, 4 iulie, în zona aeroportului s-au înregistrat 32,2 grade Celsius. Precedentul record fusese înregistrat în urmă cu 50 de ani, pe 14 iunie 1969, când temperatura a ...