Un sofer beat s-a oprit cu masina intr-un copac

Un sofer beat s-a oprit cu masina intr-un copac
Un accident petrecut aseara intr-o curba din Hiliseu-Horia a adus din nou in atentie problema soferilor care se urca la volan in stare de ebrietate.

De altfel, Politia a anuntat masuri drastice in cazul soferilor care vor mai fi depistati bauti la volan.

L.G., de 32 de ani, din Dorohoi, posesor al permisului de conducere de doar 3 luni, a pierdut controlul volanului, autoturismul Cielo pe care il conducea izbindu-se intr-un copac.

In urma testarii cu etilotestul, s-a constatat ca dorohoianul avea o imbibatie alcoolica de 1,69 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat si nu purta centura de siguranta.

Barbatul a ramas fara permis si este cercetat pentru conducere sub influenta alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se caută un nou director la o instituție de sănătate din Botoșani

astăzi, 09:15
46

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a scos la concurs postul de director general la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Botoșani.Termenul limită pentru depunerea dosareor de &i...

La apariția unui caz de coronavirus într-un hotel sau restaurant, se închid doar secţiunile afectate

astăzi, 09:09
69

În cazul apariţiei de cazuri de infectare cu noul coronavirus într-un hotel sau restaurant, dacă acesta are stabilite circuite diferite, nu se va închide întreaga unitate, ci...

Nova Apaserv anunță programul casieriilor din data de 8 iunie

astăzi, 09:04
24

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță utilizatorii că în data de 8 iunie, toate casieriile vor avea program cu publicul în intervalul orar 09:00-17:00.