Batrana atacata de maidanezi!

Batrana atacata de maidanezi!

 In acest an, aproape 700 de persoane au cazut prada maidanezilor  

O batrana de 88 de ani, din Botosani, a fost atacata de un caine maidanez la intrarea unui bloc din municipiu. Teodora B. voia sa isi viziteze copiii. Pe scarile imobilului, maidanezul a venit drept spre ea si si-a infipt coltii in piciorul ei drept.

"Nu am facut nimic, pur si simplu m-a inhatat de picior. Am tipat si pana la urma a fugit si am rugat pe cineva sa ma duca la spital", a spus batrana.

Aceasta a fost adusa la Urgente de fiica ei. Cadrele medicale din Unitatea de Primire a Urgentelor s-au aratat uimite de violenta muscaturii.

"Pacienta a suferit o plaga muscata cu lambou tegumentar, adica o bucata din tesut era desprinsa aproape in totalitate de pe os. Rana a fost toaletata, dupa care i s-a recomandat internarea pe sectia de chirurgie plastica si reparatorie", a precizat un asistent din cadrul UPU.

La scurt timp dupa aceasta intamplare, un barbat din Curtesti a fost adus la Urgente dupa ce a fost victima mai multor caini maidanezi in apropierea casei sale.

In acest an, aproape 700 de persoane au cazut prada maidanezilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ştefan şi Sava Brancovici, mitropoliţii Transilvaniei

astăzi, 07:00
4

Tot astăzi, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureş, pe Sfinţii Mucenici Pasicrat şi Valentin și pe Sfânta Cuvioasă Elisabeta....

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
682

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
92

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...