Un nou post scos la concurs la Serviciul Permise şi Înmatriculări din Botoşani!

Direcţia Generală Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor a scos la concurs un nou post în cadrul Serviciului de la Botoşani.

Un nou post scos la concurs la Serviciul Permise şi Înmatriculări din Botoşani!

Este vorba de un post de agent de poliţie la Atelierul de Confecţionare Plăci cu Numere de Înmatriculare.

Cererile de înscriere la concurs adresate directorului Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor însoţite de copia actului de identitate, CV, certificatul de cazier judiciar* (sau declaraţia prin care îşi exprimă acordul în vederea obţinerii extrasului de pe cazierul judiciar) şi declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare se depun personal de către candidat la secretarul comisiei de concurs până la data 23.02.2018, în zilele lucrătoare în intervalul orar 08.00 – 15.00. Cu această ocazie candidaţilor li se vor înmâna trimiterile pentru întocmirea fişei medicale-tip de încadrare în M.A.I.

Vizita medicală va fi efectuată numai de către candidaţii care au fost declaraţi “APT” la evaluarea psihologică. Celelalte documente ale dosarului de recrutare se vor depune personal de către candidat la secretarul comisiei de concurs până la data 15.03.2018, în zilele lucrătoare în intervalul orar 08.00 – 15.00.

Concursul se va desfăşura la sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din şos. Pipera nr. 49, sector 2, Bucureşti în data de 29.03.2018 începând cu ora 11.00 şi va consta în susţinerea unui test scris (test – grilă) pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului care se înregistrează video.

Vezi AICI detalii despre concurs!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
14

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
28

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
53

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...