Un cuplu de romani vrea sa refaca traseul din "Toate panzele sus"

Un cuplu de romani vrea sa refaca traseul din "Toate panzele sus"
Doi romani, sot si sotie, vor sa refaca traseul din "Toate panzele sus" cu o barcuta de 10 metri. Marius si Catalina Albu si-ar fi dorit sa poata calatori cu o ambarcatiune mai mare, dar nu au reusit sa faca rost de bani.

Desi aveau nevoie de 300.000 de euro pentru ambarcatiune, cei doi nu au reusit sa stranga pana in prezent decat niste bani de la prieteni si cateva promisiuni de la sponsori, informeaza Cotidianul.

Pentru a putea reface traseul "Sperantei", cuplul are nevoie de aproximativ 50-60.000 de euro, suma la care se adauga cheltuielile cu echipamentul de filmat. Barcuta "Phoenix" urmeaza sa plece pe traseul batatorit imaginar in romanul "Toate panzele sus" de "L’Esperance" pana la Tara de Foc pe data de 15 iunie.

Marius Albu a facut speologie aproximativ 5 ani si alpinism inca 20 de ani. Acesta a scrutat lumea de pe cel mai inalt vulcan activ din lume, Ojos del Salado (6.891 m) pana Aconcagua (6.962 m), cel mai semet pisc al Americii de Sud.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
2

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
327

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
167

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...