IN FUNDUL GOL PENTRU SALARIILE RESTANTE! - VIDEO

IN FUNDUL GOL PENTRU SALARIILE RESTANTE! - VIDEO
Jucatorii unei echipe de fotbal din liga a treia spaniola au ales o modalitate inedita pentru a aduna banii de care clubul are nevoie pentru a le plati salariile restante.
Toti componentii echipei Galactico Pegaso au pozat nud in vestiar, fiecare afisand cate o coala de hartie pe care era scris un numar.

Alaturate, numerele, care acopereau zona intima a fiecarui fotbalist, formeaza un cont pe care jucatorii l-au deschis in speranta ca vor aduna banii necesari pentru a-si primi salariile si in care cei care doresc sa-i ajute pot depune sume de bani.

Contul va putea fi accesat doar cu semnatura tuturor jucatorilor care l-au deschis.

Jucatorii de la Pegaso nu si-au primit salariile de patru luni. In urma cu aproximativ 10 zile, jucatorii de la Galactico Pegaso au protestat tot prin nuditate fata de neplata salariilor.

Dupa ce au intrat pe teren cu tricouri pe care era imprimat mesajul "Con el culo en aire" (in traducere, "In fundul gol"), imediat dupa fluierul de start ei s-au aliniat in jumatatea proprie de teren, si-au dat jos sorturile si au ramas dezbracati aproximativ 10 secunde, in timp ce adversarii au plimbat mingea.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
60

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
101

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...