ULTIMA ORA: Principele Radu isi anunta astazi candidatura la prezidentiale!

ULTIMA ORA: Principele Radu isi anunta astazi candidatura la prezidentiale!

PRINCIPELE RADU

Principele Radu isi va anunta joi la ora 19.00 candidatura la alegerile prezidentiale, potrivit unui anunt facut pe blogul sau. De altfel, pe 5 aprilie, intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale, Principele Radu nu a exclus aceasta posibilitate.

"Eu nu sunt un candidat, cel putin nu in acest moment, si in momentul in care voi avea un raspuns la aceasta intrebare o voi face cu siguranta", a spus Principele Radu.

Declaratia a fost facuta la Palatul Elisabeta, acolo unde Principesa Margareta si Principele Radu s-au intalnit cu Betsy Myers, consultantul campaniei lui Barack Obama. Myers a spus chiar ca singurul candidat pe care "l-ar sustine la alegerile prezidentiale din Romania ar fi Alteta Sa Regala".

Betsy Myers, care s-a aflat la sfarsitul saptamanii in Romania, la invitatia Principelui Radu si a Principesei Margareta, a fost unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai lui Barack Obama, fiind si director executiv al campaniei sale electorale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
347

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
614

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
171

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...