Turcanu: Domnul Corneliu Mihai poate avansa dacă actualul director de la Nova Apaserv nu îşi face treaba

Turcanu: Domnul Corneliu Mihai poate avansa dacă actualul director de la Nova Apaserv nu îşi face treaba
Fostul sef al Garzii Financiare Botosani, Corneliu Mihai, este incantat de propunerea care i s-a facut, si anume aceea de a fi director economic al societatii Nova Apaserv.

Mihai isi doreste ca, intr-un timp cat mai scurt, impreuna cu directorul general al operatorului de apa, sa redreseze financiar societatea si sa creasca nivelul incasarilor.

"Am avut onoarea sa fiu propus pentru functia de director economic la Nova Apaserv si sunt incantat de aceasta propunere. Sper sa reusesc, sunt constient de obstacolele care vor interveni, dar pentru mine este o provocare si consider ca ma voi descurca. Vreau ca in termenul cel mai scurt aceasta societate sa fie profitabila. Sper ca impreuna cu domnul Carlan sa facem o echipa competitiva, sa crestem gradul de incasare, sa urmarim indeaproape incasarea banilor. Nu cred ca poate fi mai greu daca iti faci treaba", a spus Corneliu Mihai.

Preşedintele Consiliului Judeţean are încredere deplină în fostul şef al Gărzii Financiare că va aduce societatea Nova Apaserv pe calea cea bună şi nu exclude ca, în cazul în care directorul general nu îşi face treaba, Mihai să avanseze.

"Va asigura stabilitatea, siguranta societatii si un pic de incredere si o anumita frica a angajatilor fata de un om care nu se joaca cu vorbele. Poate avansa daca Carlan nu isi face treaba", a precizat Florin Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
1

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
58

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
119

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...