TUPEU INCREDIBIL! Tânăr din Botoşani, prins conducând fără permis de 12 ori! FOTO

TUPEU INCREDIBIL! Tânăr din Botoşani, prins conducând fără permis de 12 ori! FOTO
Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Botoşani, dă dovadă de un tupeu incredibil şi de trei ani de zile îi sfidează pe poliţişti şi se ghidează după propriile reguli de circulaţie. Teofil B. a fost prins de nu mai puţin de 12 ori conducând fără permis.

Tânărului i-a fost suspendat permisul, pentru 30 de zile, în anul 2012, după o depăşire neregulamentară. În perioada de suspendare acesta a ignorat sancţiunea dată de oamenii legii şi s-a urcat din nou la volan, fiind prins de câteva ori, de fiecare dată alegându-se cu dosar penal pentru conducere în perioada în care permisul îi era suspendat.

Ultima oară a fost depistat la volan acum câteva zile, pe o stradă din municipiul Botoşani. Poliţiştii l-au reţinut, vineri, pentru 24 de ore, iar sâmbătă va fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

“Persoana a fost reţinută după comiterea în mod repetat a mai multor infracţiuni la regimul rutier, în special conducere fără permis în perioadă de suspendare, cumulând astfel, din 2012, în jur de 12 infracţiuni", a declarat Victor Ciubotaru, şeful Biroului Rutier al Municipiului Botoşani.

Teofil B. a fost prins de cele mai multe ori circulând fără permis în judeţele Botoşani şi Bacău. În drumul spre arestul Poliţiei, când a dat ochii cu presa, tânărul şi-a acoperit faţa.
Botoşăneanul a mai avut probleme cu legea şi la vârsta de 19 ani. Atunci, el a fost prins la volanul unui Opel Caravan circulând pe strada Împărat Traian, cu autorizaţia provizorie de circulaţie expirată. La vremea respectivă s-a ales doar cu o amendă.

După ce permisul i-a fost suspendat în luna mai 2012 şi după ce a fost prins conducând deşi nu avea acest drept, Teofil B. a fost trimis în judecată, fiind condamnat de două ori la închisoare cu suspendare – în martie şi respectiv octombrie 2014, cele două pedepse fiind contopite, dar menţinându-se suspendarea, cu un termen de încercare de doi ani.
 
Acesta s-a mutat în municipiul Bacău, unde locuia fără forme legale şi trebuia să respecte o serie de obligaţii, magistraţii atrăgându-i atenţia că perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule se prelungeşte cu 30 de zile, dacă nu se prezintă la serviciul poliţiei rutiere pentru susţinerea verificării cunoaşterii regulilor de circulaţie, ori tânărul nu s-a conformat. De atunci a tot continuat să şofeze fără permis. 







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
283

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
490

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...