Trei elevi de la „Eminescu” depistați cu Covid-19

Trei elevi de la „Eminescu” depistați cu Covid-19

Trei elevi ai Colegiului Național „Mihai Eminescu” au fost diagnosticați cu virusul Sars-CoV-2, de la debutul noului an școlar până în prezent. Ultimul caz de infectare a fost confirmat miercuri seară, însă unitatea de învățământ nu se va închide.

În urmă cu două săptămâni, doi adolescenți fuseseră testați pozitiv. Unul dintre aceștia se afla la domiciliu, urmând cursurile online, în vreme ce un tânăr aflat în clasa a XII-a s-a prezentat la școală. Colegii de clasă ai celui din urmă au fost plasați în izolare la domiciliu.

Miercuri, a fost comunicat și rezultatul pozitiv al unei eleve de clasa a X-a, astfel că o a doua clasă a fost carantinată.

Amintim că la trei clase izolate ca urmare a apariției unor cazuri de infectare cu Covid-19, o unitate școlară se închide, potrivit Ordinului comun al Ministerului Sănătății și al celui al Educației.

În ultimele 24 de ore, alți 38 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Autoritățile: Sursa infectării comunitare cu Covid-19 din Havârna o reprezintă slujba de Bobotează

Vineri, 22 Ianuarie 2021
1752

Sursa infectării comunitare cu virusul COVID-19 din localitatea Havârna din judeţul Botoşani, unde incidenţa a ajuns, vineri, la 7,66 cazuri la 1.000 de locuitori, a reprezentat-o slujba rel...

Remorcă neînmatriculată, descoperită în trafic de poliţiştii de frontieră botoşăneni

Vineri, 22 Ianuarie 2021
443

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Dorohoi efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un autoturism ce avea ataşată o remorcă f...

Amendat și internat la Psihiatrie, după ce a atacat doi soți, apoi a reclamat prin 112 că polițiștii îl agresează

Vineri, 22 Ianuarie 2021
686

Doi soți au fost atacați de către un bărbat, marți, în municipiul Dorohoi, în timp ce se aflau în mașina proprie. A intervenit un trecător, fost jandarm, iar autorul a fost&nb...