Tânăr contrabandist depistat pe malul râului Prut! FOTO, VIDEO

Tânăr contrabandist depistat pe malul râului Prut! FOTO, VIDEO
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut au depistat  6.000 pachete cu ţigări, marca Ritm, în valoare de aproximativ 68.000 lei, care urmau să fie introduse ilegal în România, peste râul Prut.

În data de 31 iulie 2016, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, aflaţi în exercitarea misiunilor specifice in zona de competenta, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de zi, trei persoane, care transportau mai multe colete voluminoase dinspre malul râului Prut către localitatea de frontieră Slobozia, judeţul Botoşani.

Poliţiştii de frontieră au efectuat somaţiile legale prin voce, moment în care persoanele au abandonat coletele şi au încercat să fugă spre localitatea de frontieră. Lucrătorii Poliției de Frontieră au reţinut una dintre persoane, identificată ca fiind cetăţeanul român Teodor M., în vârstă de 19 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani.

În cele trei colete s-a găsit cantitatea de 6.000 pachete cu ţigări marca Ritm de provenienţă R. Moldova, în valoare de 68.000 lei, întreaga cantitate de ţigări fiind ridicată în vederea confiscării. 

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei şi contrabandă, fiind anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi identificarii tuturor persoanelor implicate.
 







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
115

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
83

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
252

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...