Talharit in gara Veresti, dupa ce a participat la o slujba de evanghelizare

Talharit in gara Veresti, dupa ce a participat la o slujba de evanghelizare
Un tânăr de 20 de ani stabilit fără forme legale în comuna Corni, judeţul Botoșani, a reclamat la Poliţie că, luni după-amiază, a fost tâlhărit în timp ce se afla într-o anexă dezafectată din apropierea gării CFR Vereşti.

Conform poliţiştilor, victima, care are domiciliul în comuna Giarmata, judeţul Timiş, dar stabilit fără forme legale în comuna Corni, judeţul Botoșani, s-a deplasat în urmă cu două zile din localitatea Dolhasca, unde a locuit la o familie de evangheliști și a participat la o slujbă de evanghelizare până în 06.06.2011.

"În jurul orei 13.30, cel în cauză a ajuns în gara CFR Verești, iar în jurul orei 16.30 a fost acostat de un tânăr necunoscut, care i-a propus să meargă cu el să mănânce. Împreună s-au deplasat până într-o magazie situată în apropierea stației CFR, unde au stat de vorbă aproximativ 10 minute, fiind urmați de alți doi prieteni ai tânărului care l-a invitat să mănânce. Aceştia din urmă l-au amenințat cu acte de violenţă pentru a le da telefonul mobil ce-l avea asupra sa, motiv pentru care, de frică, le-a dat telefonul, iar tinerii au dispărut", se arată într-un comunicat al IPJ Suceava, conform newsbucovina.ro.

În urma măsurilor operative întreprinse, suspecţii de comiterea faptei au fost identificaţi ca fiind I. Florin, de 18 ani, S.C., de 14 ani, şi M.P., de 13 ani, toţi din comuna Vereşti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
273

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
476

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
141

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...