Sute de masini Dacia vandute in Romania, rechemate in service. Posibile probleme de franare

Sute de masini Dacia vandute in Romania, rechemate in service. Posibile probleme de franare
Sute de masini Dacia Dokker si Lodgy vandute in Romania sunt rechemate in service din cauza unor posibile probleme de franare. Proprietarii a 245 de masini au fost instiintati de catre Grupul Renault printr-o scrisoare.

"Dacia acorda o deosebita atentie calitatii de fabricatie a produselor sale si, urmarind permanent evolutia autovehiculelor fabricate, a identificat o posibila perturbare a performantei sistemului de franare al vehiculului. Va invitam asadar sa contactati in cel mai scurt timp un reparator din reteaua autorizata Dacia de pe teritoriul Romaniei, pentru stabilirea unei programari in vederea inlocuirii cu titlul preventiv a grupului hidraulic de franare", se arata in scrisoarea trimisa detinatorilor masinilor, arata ziare.com.

Grupul Renault a precizat ca interventia respectiva va fi gratuita pentru proprietarii masinilor, costurile fiind acoperite de Dacia, si ca revizia va dura in jur de doua ore si jumatate.

Reprezentantii grupul au precizat ca este foarte important ca proprietarii sa isi aduca masinile in service, pentru impiedicarea unor eventuale neplaceri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
120

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
87

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
257

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...