Suspectul în cazul furturilor de la Dersca, trimis în judecată

Suspectul în cazul furturilor de la Dersca, trimis în judecată
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi l-au trimis în judecată pe principalul suspect în cazul spargerilor de la Primăria Dersca, întâmplate în primăvara acestui an.

Cezar L., de 28 de ani, din Găineşti, comuna Slatina- Suceava, va fi judecat pentru furt şi tentativă de furt. Dosarul a trecut de Camera preliminară, primul termen al procesului urmând să aibă loc pe 12 septembrie. La începutul lui martie, suceveanul a pătruns în sediul primăriei, a scotocit prin birouri şi a reuşit să fure doar două parfumuri, aparţinând primarului.

După o săptămână, tânărul s-a întors în sediul Primăriei, însoţit de un amic, a forţat un geam şi a intrat în clădire, unde a încercat să taie cu un flex un perete lateral al seifului. Prins de poliţiştii alertaţi de paznicul satului, suceveanul a ajuns în arest preventiv, dar a reuşit să scape de după gratii din cauza anchetatorilor care au uitat să ceară prelungirea arestului cu o zi mai devreme. De partea cealaltă, complicele său a dispărut încă din noaptea furtului.

Cezar L., care va fi judecat în libertate, este cunoscut ca un "cal breaz" de către judecători, acumulând mai multe condamnări pentru furt. El este suspectat şi că a spart peste 100 de vile şi cabane din zona Gura Humorului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
185

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
719

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
226

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...