Suspectul crimei de la Dimăcheni, arestat preventiv pentru omor!

Suspectul crimei de la Dimăcheni, arestat preventiv pentru omor!
Principalul suspect al crimei de la Dimăcheni va sta după gratii, în arest preventiv. Joi după-amiază, judecătorii de la Tribunalul Botoşani au dezbătut solicitarea Parchetului, de arestare preventivă a lui Valentin Dorel I., aprobată de altfel.

"Dispune arestarea preventivă a inculpatului I.V.D., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 Cod penal pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 3 iunie 2016 şi până la data de 2 iulie 2016, inclusiv", se arată printre altele în decizia Tribunalului.

Miercuri seară, un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost ucis de un consătean. Crima a avut loc pe un drum din satul Dimăcheni. Florin Z. a participat la înmormântarea unui cumnat, iar spre seară s-a întâlnit cu un Valentin Dorel I. Cei doi au mers la un bar din localitate unde au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat bărbatul de 38 de ani a făcut o glumă la adresa amicului.

Acesta s-a simţit jignit, cei doi luându-se la ceartă. În scurt timp, cearta a escaladat, , iar Valentin Dorel I. a înfipt un cuțit în bărbatul de 38 de ani, după care l-a lovit cu toporul în cap. Rănile i-au fost fatale victimei, aceasta murind pe loc. Trei copii au rămas orfani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
257

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
424

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
132

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...