„Sunt luat drept prost”, se plange naistul Zamfir, scos din imnul turistic!

„Sunt luat drept prost”, se plange naistul Zamfir, scos din imnul turistic!

 Gheorghe Zamfir  

"Nici nu cerusem mult: 10.000 de euro pentru mine şi cei 7 oameni din orchestră. Ce-o să zică lumea? Cine ştie că am fost dat la o parte?", plange Zamfir!

Cu 48 de ore înainte de a interpreta pe plaja Castel din Mamaia intro-ul la nai al viitorului imn turistic al României, Gheorghe Zamfir a fost sunat de impresar, care i-a comunicat că Ministerul Turismului nu are bani să-l plătească pe celebrul naist.

Aşa că renunţă la bucăţile muzicale pe care urma să le interpreteze alături de cei şapte muzicieni ai săi. "Sunt terminat", se plânge Zamfir.

"Mi s-a spus că ministerul n-a găsit sponsori pentru a finanţa această acţiune. Înseamnă că mă iau drept prost, dacă eu aş crede că în ţara asta vreun minister primeşte sponsorizări. Nu-s cel mai mare naiv de pe planetă. Nici nu cerusem mult: 10.000 de euro pentru mine şi cei 7 oameni din orchestră. Ce-o să zică lumea? Cine ştie că am fost dat la o parte?".

Întrebat care este motivul pentru care s-a renunţat la colaborarea cu Gheorghe Zamfir, directorul de comunicare al Ministerului Turismului, Ştefan Lungu, spune că nu poate confirma informaţia.

"Suntem mereu surprinzători – chiar dacă am renunţat la sloganul ăsta – şi e posibil să apară surprize în ultima clipă", a spus oficialul de la Turism.

Potrivit acestuia, fragmentul muzical care a fost postat în urmă cu câteva ore pe YouTube nu este "nici pe departe" refrenul viitorului imn turistic ce urmează a fi lansat pe 1 mai, la ora 23.00, pe plaja din Mamaia.

"Nu e niciun imn şi niciun refren, doar o mică lipitură. Sunt două versuri din tot refrenul", spune Lungu.

 Întrebat dacă Loredana, Smiley, Sistem şi Felicia Filip – artiştii invitaţi să performeze în Mamaia în spectacolul ce va preceda lansarea imnului – sunt şi interpreţii hitului verii, Ştefan Lungu se jură că nu ştie nimic. GANDUL

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
115

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
83

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
252

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...