Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cat esti de inteligent!

Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cat esti de inteligent!

Beyonce Knowles & Jay Z

Preferintele muzicale spun multe despre nivelul de inteligenta al ascultatorilor. Cel putin asa sustine Virgil Griffiths, un student doctorand din SUA, care a facut o comparatie intre succesul la examene al colegilor sai si preferintele lor muzicale, scrie The Telegraph.

Acesta a constatat ca fanii lui Justin Timberlake sau Jay-Z sunt de asemenea printre cei mai putin dotati intelectual iar cei ai rapperului Lil' Wayne sunt chiar la limita de jos.

Pe de alta parte, cei care prefera sa asculte muzica indie sunt mult mai inteligenti decat iubitorii de pop, rock sau gospel. Potrivit aceluiasi studiu, fanii legendarilor Queen, The Beatles, Jimi Hendrix, Frank Sinatra sau Bob Marley au o inteligenta medie.

In schimb, fanii Radiohead, U2 si Bob Dylan au cu totii fani cu capacitati intelectuale ridicate. Pe primul loc la capitolul "fani destepti" se afla clasicul Ludwig van Beethoven.

Griffith explica pe site-ul sau musicthatmakesyoudumb ca s-a amuzat copios realizand aceasta cercetare printre tinerii americani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
16

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
115

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
75

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...