Sportiva dusa de urgenta la spital - a fost intepata de viespi!

Sportiva dusa de urgenta la spital - a fost intepata de viespi!
"Am simtit niste lovituri puternice in cap. Ma durea rau, nici nu mai stiam ce e cu mine". Maratonista, care a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost dusa de urgenta la spital dupa ce a fost intepata de viespi.

Incidentul a avut loc in timpul cursei de semimaraton de la Targu Mures, pe care a Daniela Cîrlan castigat-o.

Daniela Cirlan a fost atacata de viespi la jumatatea cursei, cand a fost intepata de 5 ori in cap si de 2 ori in fese. Sportiva se afla pe locul 13, dar nu a abandonat. Dimpotriva, a fortat pe final si a reusit sa castige cursa.

La final a acuzat insa dureri mari de cap si a fost dusa de urgenta la spital cu salvarea, alaturi de alte trei persoane, care au avut aceeasi problema.

"Am simtit niste lovituri puternice in cap. Ma durea rau, nici nu mai stiam ce e cu mine. M-am oprit din alergare, pentru ca nu intelegeam ce se intampla, era prima data cand aveam de a face cu asa ceva. Era cineva prin zona, a venit si m-a luat la palme ca sa omoare viespile.

Nu cred ca trebuia sa ma opresc cum am inceput sa fiu intepata, dar nu am stiut cum sa reactionez. Am vazut ca pot sa respir, ma pipaiam sa vad daca m-am umflat si apoi mai alergam cateva sute de metri. Apoi iar ma cercetam sa vad daca am ceva! La finalul cursei, imi plesnea capul de durere", a povestit Daniela Cirlan pentru site-ul 4run.ro.

Cirlan a castigat cursa de semimaraton cu timpul de o ora, 37 de minute si 23 de secunde.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum se fură din banii pacienților și de ce ajunge statul să plătească servicii scumpe și de proastă calitate

astăzi, 08:06
77

Sume uriase de bani din Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate (FNUASS), gestionat de CNAS si casele de asigurari subordonate, sunt folosite ca sursa de finantare pentru alte activitati...

Piața botoșăneană are nevoie de ingineri... prost plătiți! VEZI locurile de muncă vacante!

astăzi, 07:45
683

Inginer tricotaje, inginer construcții civile, inginer instalații pentru construcții, inginer căi ferate, drumuri și poduri, inginer mecanic, inginer industria alimentară, inginer automatis...

Creștinii o cinstesc astăzi pe Sfânta Marina, izbăvitoarea de duhuri rele - VIDEO

astăzi, 07:16
111

Sfanta Marina, originara din Antiohia Pisidiei, era unica fiica a preotului pagan Edisie. Dupa ce i-a murit mama, tatal sau a incredintat-o unei femei. La varsta de 12 ani, Marina a invatat credinta i...