Sportiva dusa de urgenta la spital - a fost intepata de viespi!

Sportiva dusa de urgenta la spital - a fost intepata de viespi!
"Am simtit niste lovituri puternice in cap. Ma durea rau, nici nu mai stiam ce e cu mine". Maratonista, care a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost dusa de urgenta la spital dupa ce a fost intepata de viespi.

Incidentul a avut loc in timpul cursei de semimaraton de la Targu Mures, pe care a Daniela Cîrlan castigat-o.

Daniela Cirlan a fost atacata de viespi la jumatatea cursei, cand a fost intepata de 5 ori in cap si de 2 ori in fese. Sportiva se afla pe locul 13, dar nu a abandonat. Dimpotriva, a fortat pe final si a reusit sa castige cursa.

La final a acuzat insa dureri mari de cap si a fost dusa de urgenta la spital cu salvarea, alaturi de alte trei persoane, care au avut aceeasi problema.

"Am simtit niste lovituri puternice in cap. Ma durea rau, nici nu mai stiam ce e cu mine. M-am oprit din alergare, pentru ca nu intelegeam ce se intampla, era prima data cand aveam de a face cu asa ceva. Era cineva prin zona, a venit si m-a luat la palme ca sa omoare viespile.

Nu cred ca trebuia sa ma opresc cum am inceput sa fiu intepata, dar nu am stiut cum sa reactionez. Am vazut ca pot sa respir, ma pipaiam sa vad daca m-am umflat si apoi mai alergam cateva sute de metri. Apoi iar ma cercetam sa vad daca am ceva! La finalul cursei, imi plesnea capul de durere", a povestit Daniela Cirlan pentru site-ul 4run.ro.

Cirlan a castigat cursa de semimaraton cu timpul de o ora, 37 de minute si 23 de secunde.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

astăzi, 21:16
122

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

astăzi, 18:15
247

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

astăzi, 17:57
102

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...