Sportiva dusa de urgenta la spital - a fost intepata de viespi!

Sportiva dusa de urgenta la spital - a fost intepata de viespi!
"Am simtit niste lovituri puternice in cap. Ma durea rau, nici nu mai stiam ce e cu mine". Maratonista, care a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost dusa de urgenta la spital dupa ce a fost intepata de viespi.

Incidentul a avut loc in timpul cursei de semimaraton de la Targu Mures, pe care a Daniela Cîrlan castigat-o.

Daniela Cirlan a fost atacata de viespi la jumatatea cursei, cand a fost intepata de 5 ori in cap si de 2 ori in fese. Sportiva se afla pe locul 13, dar nu a abandonat. Dimpotriva, a fortat pe final si a reusit sa castige cursa.

La final a acuzat insa dureri mari de cap si a fost dusa de urgenta la spital cu salvarea, alaturi de alte trei persoane, care au avut aceeasi problema.

"Am simtit niste lovituri puternice in cap. Ma durea rau, nici nu mai stiam ce e cu mine. M-am oprit din alergare, pentru ca nu intelegeam ce se intampla, era prima data cand aveam de a face cu asa ceva. Era cineva prin zona, a venit si m-a luat la palme ca sa omoare viespile.

Nu cred ca trebuia sa ma opresc cum am inceput sa fiu intepata, dar nu am stiut cum sa reactionez. Am vazut ca pot sa respir, ma pipaiam sa vad daca m-am umflat si apoi mai alergam cateva sute de metri. Apoi iar ma cercetam sa vad daca am ceva! La finalul cursei, imi plesnea capul de durere", a povestit Daniela Cirlan pentru site-ul 4run.ro.

Cirlan a castigat cursa de semimaraton cu timpul de o ora, 37 de minute si 23 de secunde.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
282

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
488

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...