SPITALUL JUDETEAN BOTOSANI - Doru Muntianu, inlocuit de Cornel Enache!

SPITALUL JUDETEAN BOTOSANI - Doru Muntianu, inlocuit de Cornel Enache!

DORU MUNTIANU

Doru Muntianu, directorul celei mai mari unităţi sanitare botoşănene, va fi înlocuit, deşi la evaluarea la care a fost supus de minister a primit calificativul Foarte bine.

Potrivit conducerii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), acest lucru urmează să se întâmple în zilele următoare.

"La sfârşitul acestei săptămâni sau mijlocul săptămânii viitoare va fi numit domnul doctor Enache la conducerea Spitalului Judeţean. Directori noi vor fi şi la Spitalul de Copii şi Spitalul Orăşenesc Săveni, unde vor fi domnii doctori Tudorache, respectiv Oprişanu", a precizat Tamara Ciofu, directorul DSP, citata de Monitorul de Botosani.

Cei trei, la fel ca toţi ceilalţi manageri desemnaţi de actuala putere, urmează a fi numiţi cu delegaţie pentru şase luni, perioada în care se va organiza un concurs de ocupare a posturilor. Listele cu propunerile pentru conducerea unităţilor medicale menţionate au fost trimise în aceste zile la minister, de unde urmează să vină aprobările.

Totodată, scrie Monitorul de Botosani, reprezentanţii Guvernului trebuie să ia şi decizia de reziliere a contractelor încheiate cu Doru Muntianu pentru Spitalul Judeţean, Livia Mihalache pentru Pediatrie, şi Emil Sireteanu pentru Săveni. Directorii au declarat că nu ştiu încă nimic despre o eventuală schimbare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
305

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
518

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
153

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...