Spargatori pofticiosi!

Spargatori pofticiosi!

 In timp ce furau, hotii s-au tratat cu bere si popcorn!  

Hoti relaxati! In timp ce incarcau sacii cu obiectele furate, doi tineri, intre care unul minor, s-au tratat fara nici o grija, chiar la locul faptei, cu bere si popcorn!

Dupa ce a inchis magazinul, un administrator a avut surpriza sa constate ca inca mai avea vizitatori! In noaptea de joi spre vineri, proprietarul unui magazin situat in Botosani, pe strada Col. V. Tomoroveanu, a identificat in interiorul societatii doi tineri care incercau sa sustraga bunuri.

Prin apel de urgenta, barbatul a solicitat interventia organelor de politie. Patrula de politie deplasata la fata locului a identificat suspectii in persoana numitilor A. Florin, de 19 ani, din comuna Vladeni, judetul Botosani si T. F.-L., de 15 ani, din municipiul Botosani.

“Din primele cercetari efectuate, s-a stabilit ca, prin dislocarea unei scanduri, suspectii au patruns intr-o camera a magazinului folosita ca spatiu de depozitare marfa, unde au consumat bere si popcorn, incarcand in doi saci mai multe cutii continand plicuri cu praf de ciocolata calda si ness cafe 3 in 1, cu intentia de a le sustrage si comercializa, a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Fata de cei doi suspecti se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
340

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
598

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
169

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...