Sova a ajuns dupa gratii: Arestat preventiv dupa ce DNA a castigat recursul!

Sova a ajuns dupa gratii: Arestat preventiv dupa ce DNA a castigat recursul!
Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti dimineata ca senatorul PSD Dan Sova sa fie arestat preventiv pentru 29 de zile. Potrivit televiziunilor de stiri, Sova a ajuns deja dupa gratii.

Magistratii instantei supreme au judecat cele doua contestatii depuse de DNA si de senatorul PSD in dosarul in care acesta este acuzat de trafic de influenta pentru ca o firma de avocatura sa obtina un contract cu CET Govora.

In urma cu zece zile, Dan Sova a fost retinut pentru 24 de ore si ulterior prezentat in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva, dar acestia au decis ca parlamentarul PSD poate fi cercetat in arest la domiciliu, arata ziare.com.

Procurorii DNA au facut contestatie, cerand arestarea lui preventiva, iar Dan Sova a facut si el contestatie, cerand sa fie cercetat in stare de libertate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
136

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...