Soferul implicat in accidentul de la Hutani a scapat cu viata! - completare foto

Soferul implicat in accidentul de la Hutani a scapat cu viata! - completare foto
A scapat ca prin minune, spun politistii si medicii deopotriva! Exact in locul in care, pe 30 noiembrie, doi tineri isi pierdeau viata intr-un accident cumplit, un tanar de 28 de ani a scapat miraculos, in aceasta dimineata, chiar daca s-a rostogolit cu masina.

Stoica Robert, din comuna Barbulesti, judetul Ialomita, are permis de conducere din iulie 2007. In apropiere de Hutani, in curba periculoasa care a facut, de ani de zile, zeci de victime, soferul a pierdut controlul volanului si s-a dat peste cap, aterizand pe camp.

Autoturismul marca Opel Vectra este distrus in totalitate, soferul fiind scos de pompieri dintre fiare pana la sosirea medicilor de pe ambulanta.

Victima a fost transportata la spital, medicii diagnosticandu-l cu traumatism cranio-cerebral acut deschis si traumatism hemitorace drept, in prezent tanarul fiind stabilizat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
347

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
614

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
172

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...