ŞOCANT! O fetiţă de un an este însărcinată cu fratele ei geamăn

ŞOCANT! O fetiţă de un an este însărcinată cu fratele ei geamăn

   thesun.co.uk

Şoc pentru medicii chinezi! Ei au descoperit că o fetiţă de doar un an poartă în pântece un bebeluş. Kang Mengru a fost dusă la un control medical după ce burta i s-a umflat inexplicabil de mult.

Medicii i-au făcut o ecografie şi au descoperit fetusul. Ipoteza doctorilor este că bebeluşul este fratele geamăn al fetiţei, potrivit The Sun.

Cel mai probabil, embrionul nu s-a prins în uterul mamei şi şi-a găsit alt loc pentru a se dezvolta. Kang va suferi în curând o operaţie de cezariană.

Acest fenomen neobişnuit, extrem de rar, se numeşte "fetus in fetus" şi poate fi întâlnit o dată la 500.000 de sarcini. El apare în stadiile incipiente ale vieţii intrauterine, iar de obicei ambii fetuşi mor înainte de naştere.

Realitatea.net

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
278

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
478

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
143

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...