SOCANT: La Saveni, adolescentii maltrateaza animale! - VIDEO

SOCANT: La Saveni, adolescentii maltrateaza animale! - VIDEO
In urma cu cateva zile, o stire de o cruzime fantastica, dar in aceeasi masura ingrijoratoare, strabatea Romania: intr-un sat, un adolescent de 15 ani a ucis un om, dupa ce l-a batut cu un vatrai si un par! Baiatul era cunoscut in comunitate intrucat fusese cercetat pentru agresiune deoarece a taiat picioarele unui caine.

Conform anchetatorilor din Arges, unde s-a petrecut tragedia, adolescentul si barbatul de 67 de ani au baut in casa bunicii baiatului, iar la un moment dat intre cei doi a aparut un conflict cauzat, conform declaraţiilor adolescentului, de faptul ca victima ar fi încercat sa il agreseze sexual. Dupa ce l-a batut cu bestialitate, adolescentul a plecat sa se culce. A recunoscut apoi fapta, dar sustine ca nu o regreta.

In aprilie anul trecut, baiatul a mutilat un caine pentru ca bietul animal mancase o gaina. Razbunator peste masura, pustiul a pus mana pe topor si i-a taiat labutele din fata si coada. Cruzimea pustiului i-a socat pana si pe medicii veterinari. Bsiatul a mai chinuit si alti caini. Pe unii i-a inecat, pe ceilalţi a incercat sa ii spanzure. Proprietara animalului a reclamat cazul la politie, iar in urma anchetei baiatul a primit o amenda administrativa.

SAVENI: Masacrarea animalelor, o poveste veche!

Un apel venit pe adresa redactiei Stiri Botosani a readus in atentie aceasta problema, semnalandu-se ca la Saveni cativa adolescenti au torturat o pisica, dupa care au aruncat-o in apa unui rau. Distractia baietilor da fiori oricarui privitor, iar intrebarea care se pune este, inevitabil, infricosatoare: ce vor deveni acesti adolescenti, avand in vedere cazul prezentat mai sus?

"Cred ca aceste lucruri trebuie facute publice, poate in acest mod cei de la Protectia Animalelor vor lua masuri impotriva acestor persoane fara inima care profita de inocenta unui animalut fara aparare. Sper sa publicati acest subiect si sa nu considerati ca este "neimportant" sau ca oricum sunt "n" cazuri de genul acesta si nu ar avea niciun rost. Trebuie sa incercam cu totii sa oprim acesti delicventi. Va multumesc", este mesajul primit de redactia noastra.

Nu putem sa nu reamintim situatia semnalata de Stiri Botosani in urma cu cateva luni, cand la Saveni au fost impuscati, cu acordul si sub supravegherea Primariei, cainii comunitari, vanatorii profesionisti masacrand patrupedele in timpul zilei, si chiar in vazul copiilor: SAVENI - VANATOARE DE CAINI PE STRAZILE ORASULUI, materialul fiind semnalat inclusiv forurilor internationale, dar si printr-un memoriu adresat autoritatilor locale si judetene. Se pare, cel putin pana acum, fara niciun ecou la Botosani!

Vezi si: Iubitorii de animale cer autoritatilor sa se implice in cazul de la Saveni!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
294

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
507

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...