Situatia directorilor numiti de PSD, discutata maine, in prezenta lui Gheorghe Nichita!

Situatia directorilor numiti de PSD, discutata maine, in prezenta lui Gheorghe Nichita!

GHEORGHE NICHITA, presedinte interimar PSD Botosani

La numai o zi dupa ce Constantin Contac declara ca, desi suspendat de la conducerea PSD Botosani, se considera inca presedinte al partidului, social-democratii anunta sosirea la Botosani a lui Gheorghe Nichita, presedinte interimar al organizatiei botosanene.

Senatorul Gheorghe Marcu a precizat ca sambata, in prezenta lui Gheorghe Nichita, se vor relua discutiile cu privire la numirile de directori si directori adjuncti in fruntea institutiilor deconcentrate botosanene, capitol la care social-democratii au restante mari.

De altfel, scandalul in randul organizatiei PSD Botosani, scandal care a culminat cu suspendarea din functia de presedinte a lui Contac, a izbucnit tocmai de la suspiciunile legate de numirile directorilor, Contac fiind acuzat ca a incercat sa puna in fruntea unor unitati deconcentrate cateva rude ale sale.

"Ma consider in continuare presedintele PSD al filialei Botosani. Am facut contestatie la Bucuresti cu privire la acest abuz, dar inca nu am primit niciun raspuns. Nu ma duc la sediul partidului, ca nu ma pot bate cu cei de acolo. Nu are rost, astept sa se analizeze situatia mea, pentru ca nici asa nu se poate pana la infinit", declara joi Constantin Contac.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
277

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
477

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
143

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...