Seria evenimentelor continuă și weekendul acesta la Uvertura Mall

Seria evenimentelor continuă și weekendul acesta la Uvertura Mall
Sâmbătă, începând cu orele 14:00, la etajul 3, lângă acvariu, Atelierul de Creație își deschide porțile către lumea figurinelor pentru  toți prichindeiii dornici să învețe tainele modelării, sub îndrumarea moderatorilor de la Club Modas.

De la ora 16:00, petrecerea capătă nuanțe latine cu perla muzicii latino, întrucât cei prezenți vor fi consiliați cum să își exprime eleganța și senzualitatea prin mișcări de rumba, dar și rapiditatea pe muzica de jive, care presupune ritmuri săltărețe.

Duminica este pentru zâmbete inocente aduse pe chipurile celor mai sensibile ființe din viața noastră: copiii. Astfel că, Mickey și Minnie, prin prezența lor la Mall și prin activitățile antrenante, distractive, dar și prin muzica copilăriei vor oferi două ore de magie copiilor ce vor veni în intervalul orar 11:00-13:00, la etajul 4. 
Și pentru că vă răsplătim fidelitatea, cei care sâmbătă și duminică vor cumpăra produse de la magazinele norocoase Dovani și Coax, în valoare de minim 100 lei,  vor putea câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele 2 premii în valoare individuală de 250 lei.

Uvertura Mall – ne vedem în centru!

Comunicat de presa
 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
384

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
680

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
193

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...