Se apropie toamna la Botoşani! Estimări meteorologice pentru următoarele zile

Apropierea toamnei îşi arată efectele în starea vremii, zilele fierbinţi alternând cu zile în care o haină în plus este mai mult decât binevenită. Şi săptămâna care urmează va fi un "carusel" de temperaturi- de la o maximă de 34ºC ajungem la una de 22ºC.

Se apropie toamna la Botoşani! Estimări meteorologice pentru următoarele zile

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Toamna se apropie şi deşi meteorologii vorbesc de o reluare a scenariului în care luna septembrie va părea mai mult lună de vară, temperaturile scad, iar diferenţele de temperatură între zi şi noapte sunt tot mai mari.

Duminică va fi cea mai caldă zi a intervelului, în condiţiile în care maxima va fi de 34ºC, iar minima va coborî la 18ºC. Vântul va sufla slab dinspre sud- vest iar cerul va fi senin până spre după-amiază când sunt posibile precipitaţii sub formă de furtuni, însoţite de descărcări electrice şi vijelii. Ziua de luni debutează cu furtuni, însă cantităţile de precipitaţii vor fi reduse. Cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla slab la moderat dinspre nord- vest, cu unele intensificări.

Marţi va fi cea mai rece zi a intervelului, în care maxima abia va urca la 22ºC, în timp ce minima va fi de 10ºC. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla slab dinspre nord- vest. Miercuri, în schimb, cerul va fi senin, iar vântul se va roti dinspre sud- est. Temperaturile vor oscila între 24ºC şi 11ºC.

De joi vremea se va încălzi şi va avea un aspect plăcut. Cerul va fi senin în cea mai mare parte, iar vântul va sufla slab dinspre sud- est. Temperaturile vor avea valori cuprinse între 28ºC şi 12ºC. Vineri, maxima va urca la 29ºC în timp ce minima va fi de 13ºC. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla dinspre sud- vest.

Weekend-ul va avea un aspect plăcut. Sâmbătă, temperaturile vor oscila între 27ºC şi 12ºC. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab dinspre vest. Duminică, cerul va fi parţial acoperit, iar vântul se va roti dinspre nord- vest. Temperaturile vor avea valori cuprinse între 24ºC şi 12ºC.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1792

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1893

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1145

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...