Scutire de impozit pe profitul reinvestit, reducerea taxelor - posibile masuri anticriza

Scutire de impozit pe profitul reinvestit, reducerea taxelor - posibile masuri anticriza

 Dan Nica, vicepremierul Romaniei  

Vicepremierul Dan Nica a declarat, astazi, dupa sedinta coalitiei PSD-PDL, ca printre masurile anticriza propuse de Guvern se afla introducerea unor prefinantari, scutirea de impozit a profitului reinvestit, reducerea masurilor birocratice pentru firme, reducerea taxelor fiscale si parafiscale, anunta Mediafax.

Nica a precizat ca PSD si PDL nu au discutat despre posibilitatea introducerii unor noi taxe fiscale. De asemenea, el a spus ca cele "cinci-sapte" masuri discutate de liderii coalitiei vor fi prezentate, in aceasta dupa-amiaza, de catre premierul Emil Boc.

Nica a afirmat ca, deocamdata, coalitia nu poate face o estimare in ceea ce priveste suma pe care Romania ar putea sa o imprumute de la FMI. El a mai precizat ca PSD si PDL au decis ca Guvernul sa finalizeze, in luna martie, plata datoriilor de aproximativ 2,1 miliarde euro inregistrate prin neplata unor facturi emise de Cabinetul Tariceanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
36

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
131

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
83

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...