Scandal de pomină în centrul orașului! FOTO

Scandal de pomină în centrul orașului! FOTO
Noapte agitată pentru un grup de tineri suceveni și botoșăneni, care s-au distrat distrugând tot ce le-a ieșit în cale! 

După ce au petrecut bine în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00 au început să își facă de cap în centrul orașului.

La ora 3.20, dispeceratul Poliţiei Locale Botoşani a surprins un grup de patru tineri care se comportau anormal, prin ţipete şi larma, finalizând cu distrugerea ghivecelor de flori şi a ornamentelor existente pe pietonalul Unirii din municipiu.
    
Incidentul a început la o terasa aflată în zona pietonalului, unde "energizantele" consumate îi îndemnau la violenţă şi scandal.

Fiind alarmate patrulele din zona de responsabilitate, s-a trecut la prinderea, identificarea şi sancţionarea celor patru "voinici" care nu aveau de gând să se oprească aici, dacă nu se intervenea la timp.
    
Cei patru tineri erau P. Dan, din Suceava, în vârstă de 22 de ani, vârful de lance al distrugerilor, care cu sete lovea ornamentele pietonale, iar pentru fapta lui a fost sancţionat cu 1000 lei amendă. Un alt teribilist, M. Liviu Constantin Vasile, din Fălticeni, de 23 de ani, a fost sancţionat cu 300 lei amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. El era secundat de P. Petru-Mugurel, de 20 de ani, şi P. George, fratele lui geamăn, ambii din Unţeni, județul Botoșani, aceştia fiind sancţionaţi cu 200 lei, conform Legii 61/1991, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.





     
    

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
27

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
324

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
182

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...