SC Codin isi va disponibiliza, in decembrie, toti cei 235 de angajati!

SC Codin isi va disponibiliza, in decembrie, toti cei 235 de angajati!

 Muncitorii de la MBB au protestat in luna octombrie impotriva masurilor adoptate de patronat  

Potrivit celor declarate de directorul adjunct al AJOFM Botosani, Angela Ohriniuc, pentru lunile noiembrie - ianuarie au fost planificate pentru disponibilizare 682 de persoane, de la 8 agenti economici botosaneni.

Pentru noiembrie, cei mai multi disponibilizati provin de la MBB Constructii (111 din 356 de angajati), urmat de SC Lonfil (102 din 132), SC Goldana (disponibilizeaza 54 de angajati din 92) si SC Caledonia (51 de angajati, din 63).

In luna decembrie, SC Codin a anuntat disponibilizarea tuturor celor 235 de angajati, iar SC Cibocaz va trimite in somaj 29 din 63 de salariati.

Seria disponibilizarilor continua si in luna ianuarie, SC Ascon anuntand disponibilizarea a 100 de angajati din cei 127.

Reprezentantii AJOFM spun ca anul trecut au fost disponibilizate 818 persoane, insa 2007 a fost marcat de numarul foarte mare de persoane trimise in somaj de SC Cantex, societatea disponibilizand spre finalul anului trecut 747 de botosaneni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
49

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
61

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
26

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...