Sarbatoarea gospodarilor la Trusesti

Sarbatoarea gospodarilor la Trusesti
Astazi a avut loc in comuna Trusesti sarbatoarea Zilei Recoltei, organizata de Primaria acestei comune in frunte cu Mihai Puruhniuc, edilul localitatii, si Consiliul Local.

Pe langa reprezentantii administratiei locale din comunele invecinate, invitatii de onoare care au participat la acest eveniment au fost Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean, primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur, senatorul Viorel Alexandru si consilierul judetean Achitei Vasile Cristian.

Ziua a inceput cu intreceri sportive organizate pentru copii si tineri - cros, fotbal si handbal - la care au participat pe grupe de varsta sportivi de la gradinita pana la liceu. Castigatorii au castigat premii in bani si obiecte, oferite de primarul comunei si de consilierul judetean Achitei Vasile Cristian, iar pentru toti cei de pana la 7 ani s-au oferit premii dulci pentru participare.

La orele pranzului a fost deschisa expozitia agricola, unde au fost prezentate produse agricole specifice zonei si au fost premiati cei mai buni crescatori de animale. Manifestarea s-a incheiat cu un spectacol distractiv oferit de catre organizatori cinstitilor gospodari din Trusesti si comunele invecinate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
291

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
504

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...