S-au afișat rezultatele la BAC-ul de toamnă! Care este cea mai mare medie!
BOTOSANI

S-au afișat rezultatele la BAC-ul de toamnă! Care este cea mai mare medie!
Ministerul Educației a publicat, luni, rezultatele obținute de elevii care au susținut cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat.

La nivelul județului Botoșani cea mai mare medie, respectiv 8.56, a fost obținută de un elev de la Liceul Regina Maria, din Dorohoi.

Elevii nemulțumiți de note pot depune luni contestații, în intervalul orar 16.00 - 20.00. Lucrările ale căror note vor fi contestate vor fi reevaluate în perioada 30-31 august, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 1 septembrie. 

Procentul de promovare în prima sesiunea a BAC-ului a fost, la Botoșani, de 74,16%. 

La cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului de toamnă, la Botoșani s-au înscris 644 de elevi, dar nu toți s-au și prezentat pentru a susține probele, absentând 125 de candidați. Procentul de promovare este de 30,25%. 133 de elevi au obținut medii între 6 și 6,99, 20 între 7 și 7,99 și doar patru candidați au obținut medii între 8 și 8,99.

Vezi AICI rezultatele din cea de-a doua sesiune a BAC-ului!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un dosar dificil ajunge în instanța botoșăneană: Nici un judecător de la Tribunalul Suceava nu a vrut să preia cazul!

astăzi, 11:17
53

Suspectul în cazul uciderii fostului viceprimar din comuna suceveană Moara nu va fi judecat la Tribunalul Suceava, aşa cum ar fi fost normal. Curtea de Apel Suceava a decis să trimi...

Abonat la Urgențe: Polițiștii vor să afle de unde își procură drogurile tânărul cules de pe stradă de patru ori în câteva zile!

astăzi, 11:01
104

Oamenii legii, care încearcă să dezlege misterul tânărului de 25 de ani care a ajuns la Urgențe de nu mai puțin de patru ori, vor trebui să afle de unde obține acesta drogurile...

Peste 200 de mașini trase pe dreapta. Ce nereguli au constatat polițiștii rutieri!

astăzi, 10:54
143

Poliţiştii rutieri sunt prezenţi în trafic în fiecare zi, pentru prevenirea şi reducerea riscului rutier, prin sancţionarea nerespectării normelor de circulaţie prevăzute de legisl...