S-a finalizat procesul Alinei Horeanu, studenta judecata pentru uciderea botosaneanului Daniel Mancas

S-a finalizat procesul Alinei Horeanu, studenta judecata pentru uciderea botosaneanului Daniel Mancas

 ALINA HOREANU  

Magistratii de la Tribunalul Iasi au reusit ieri sa finalizeze dosarul in care Alina Horeanu si iubitul sau Vlad Scurtu sunt acuzati de uciderea omului de afaceri din Botosani Daniel Mancas.

Decizia in acest dosar va fi luata dupa cateva zile, timp in care magistratii vor analiza probele si apararile depuse la dosar. Si la termenul de ieri, Scurtu s-a dezis de crima si a spus ca nu este vinovat de omor.

La ultimele termene, Alina Horeanu isi manifestase dorinta ca magistratii sa dea mai repede un verdict, dand de inteles ca s-a impacat cu gandul ca va petrece ani buni in inchisoare.

Mai mult de atat, Alina s-a apucat de actorie, preocupare care s-ar parea ca ii ofera multe satisfactii.

Potrivit anchetatorilor, motivul crimei a fost gelozia. Astfel, la inceputul lunii ianuarie 2007, Daniel Mancas i-a marturisit lui Horeanu, cu care avea o relatie, ca este casatorit, are un copil, iar sotia lui mai asteapta un altul.

Vestea a tulburat-o pe tanara studenta, care a hotarat sa se razbune. A pastrat legatura, prin telefon, cu omul de afaceri, aflandu-i noile achizitii, printre care si un autoturism Audi A4, precum si proiectele de viitor. Alina Horeanu si concubinul sau, gelos din cale afara, au hotarat sa-l omoare pe Mancas, sa-i vanda masina si bunurile de valoare ale acestuia.

Pentru a-si pune in aplicare planul, Vlad Scurtu si-a sunat un prieten, pe care l-a rugat sa mearga cu el in Bucuresti, intrucat nu avea permis, pentru a vinde un autoturism Audi, dar a fost refuzat. Intre timp, Alina Horeanu l-a sunat pe Daniel Mancas, care i-a confirmat ca va veni pe 9 februarie sa o vada.

Ulterior, anchetatorii au descoperit ca tanara ii lasase mai multe mesaje pe Messenger, prin care sa se asigure ca barbatul nu ii incurca planurile.

Pe 9 februarie, in jurul orei 12.00, Mancas a plecat din Botosani avand asupra sa trei telefoane mobile, 250 Euro, trei carduri bancare, un laptop, mai multe bijuterii din aur si un ceas placat cu aur. A fost ucis, iar bunurile sale au fost vandute. Sursa: Buna Ziua Iasi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
311

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
536

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
158

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...