Rivalitate în dragoste rezolvată cu bătaia! Agresorul a fost condamnat
BOTOSANI

Rivalitate în dragoste rezolvată cu bătaia! Agresorul a fost condamnat
Cât costă să te pierzi cu firea, să ţi se întunece mintea şi să faci lucruri regretabile? Închisoare cu suspendare şi mii de lei daune!

Despre acest cost a învăţat recent un bărbat din Şendriceni, care în urmă cu câteva luni a ajuns în faţa anchetatorilor pentru a fi cercetat pentru vătămare corporală şi lipsire de libertate. Cum a ajuns în această situaţie?

Dan D. avea o relaţie cu o fată de ceva timp şi planuri mari de viitor. Numai că, la un moment dat, a simţit că ceva nu este în regulă şi a aflat şi ce: fostul iubit al fetei, căsătorit între timp, Ovidiu A. îi tot dădea târcoale. I s-a întunecat mintea şi a ţesut un plan de răzbunare. La începutul lui februarie, a aşteptat ca rivalul în dragoste să-i facă o vizită prietenei sale şi a intrat peste el, cu tot cu soţia rivalului.

Atunci a început coşmarul lui Ovidiu A., care timp de patru ore a fost sechestrat în imobilul respectiv şi a fost tocat în bătaie cu pumnii, picioarele şi o bucată de ţeavă de pexal, timp în care Dan D. îi cerea să recunoască faptul că avea o relaţie cu iubita lui, totul sub ochii soţiei victimei, dar şi ai unei camere video, cu care Dan D. înregistra agresiunea cu telefonul. Cu greu a scăpat Ovidiu A. din mâinile agresorului, ajungând mai întâi în Spitalul Municipal Dorohoi, apoi la Mavromati Botoşani, şi într-un final la o clinică din Iaşi. Ca "trezit" din noaptea minţii, Dan D. şi-a asumat răspunderea pentru agresiunea comisă, a colaborat cu anchetatorii şi a acceptat să pună la dispoziţia acestora imaginile video în care se vedea cum îl bătea pe Ovidiu A.

Dosarul a ajuns repede în instanţă, iar recent Dan D. a fost condamnat în primă instanţă la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de patru ani, fiind obligat să se înscrie la Serviciul de Probaţiune Botoşani şi să urmeze instrucţiunile fixate de consilierii de probaţiune, să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate şi să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Şendriceni sau al Primăriei Dorohoi pe o perioadă de 90 de zile. Mai mult, Dan D. a fost obligat la plata a 3.000 lei- daune materiale şi 20.000 lei- daune morale către victima sa. Bărbatul a declarat însă apel la decizia instanţei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
74

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
159

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
87

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...