Rectorul de la "Spiru" se lauda cu pozitiile prestigioase ale unor absolventi care nu au trecut prin USH!

Rectorul de la "Spiru" se lauda cu pozitiile prestigioase ale unor absolventi care nu au trecut prin USH!

Liliana Minca a facut prima facultate la USH

În timpul scandalului cu diplomele ilegale emise de Universitatea "Spiru Haret", rectorul Aurelian Gh. Bondrea riposta la acuzaţiile aduse de Ministerul Educaţiei spunând că studenţii lui se angajează imediat după terminarea universităţii şi că, în ultimă instanţă, calitatea învăţământului particular este dată de poziţiile prestigioase pe care le ocupă absolvenţii.

"Ministrul ăla de la IMM-uri a terminat la noi, Alessandra Stoicescu, Liana Stanciu a făcut limbi străine, Tudor Octavian, analistul care tot apare pe la televizor, şi Liliana Mincă, cea care e acum secretar de stat la Exporturi. Aşa, mai sunt şi primari din Teleorman, un deputat de Ialomiţa, în Parlament sunt o grămadă. Mergeţi în Giurgiu şi vedeţi că toată poliţia are diplomă de Spiru Haret", a declarat pentru Cotidianul George Nicolau, purtătorul de cuvânt de la "Spiru Haret".

Numai că ministrul de la IMM-uri, Constantin Niţă, spune că nu a învăţat, ci a predat între 2000 şi 2003 la Facultatea de Management de la "Spiru Haret".

Iar Tudor Octavian a declarat că nu a avut nici o tangenţă cu această universitate.

Liliana Mincă, botosaneanca fosta şefă de la Loterie, actuala secretară de stat de la Agenţia Naţională de Control al Exporturilor, a făcut prima facultate la "Spiru Haret", specializarea Management Financiar-Contabil. Dar precizează că licenţa şi-a luat-o la ASE.

"Apoi am mai făcut studii de licenţă şi master la Universitatea Petrol şi Gaze din Ploieşti şi Facultatea de Ştiinţe Economice", spune Liliana Mincă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
267

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
448

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
137

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...