Raed Arafat a dat Sanatatea pe Interne: Nu aveam voie sa spun nu

Raed Arafat a dat Sanatatea pe Interne: Nu aveam voie sa spun nu
Raed Arafat a declarat ca numirea in noua functie de secretar de stat in Ministerul de Interne reprezinta o mare oportunitate, pe care nu o putea refuza, dar care implica si o mare responsabilitate.

Medicul Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a parasit aceasta functie pentru a fi mutat in acelasi post, doar ca in Ministerul de Interne.

"Multumesc pentru incredere. Am acceptat pentru ca e o promovare si o oportunitate. O oportunitate pentru sistemul de urgenta. Ca am plecat de la Ministerul Sanatatii nu inseamna ca rup legaturile cu ministerul si cu colegii", a declarat joi Raed Arafat, in timpul conferintei de presa in care a fost prezentat de premierul Ponta.

El a declarat ca numirea sa nu inseamna ca structura pe care a construit-o la Ministerul Sanatatii dispare, ci ca, prin noile atributii si cu ajutorul Ministerului de Interne, integrarea sistemului de urgenta va fi si mai buna.

"Nu puteam si nu aveam voie sa spun nu. Responsabilitatea este si mai mare. Inca o data, multumesc pentru incredere", a incheiat Arafat, care va conduce proaspat infiintatul Departament de Interventii in Situatii de Urgenta.

Premierul Victor Ponta a declarat ca persoana cea mai potrivita pentru conducerea acestei noi structuri, a fost, dupa discutiile cu vicepremierul Gabriel Oprea, medicul Raed Arafat. El a apreciat ca noul Departartament de Interventii pentru Situatii de Urgenta va functiona foarte bine sub conducerea lui Raed Arafat. "Aici avem fortele necesare si cultura ierarhica necesara, si avem si profesionalism", a spus Victor Ponta.

"Unde lucrurile nu merg bine, schimbam oameni, proceduri sau structuri", a mai spus premierul, referindu-se la raspunsul Guvernului in fata provocarilor ridicate de vremea dificila din tara si reactiile mai putin competente ale autoritatilor.

Premierul a tinut insa sa laude Ministerul de Interne pentru activitatea pe care o depune in aceste zile. "Eu sunt la Ministerul de Interne cu mesajul clar ca stiu cat s-a facut de catre angajatii Ministerului de Interne, dar avem treaba in continuare.

Sunt foarte constient de faptul ca o tara democratica nu poate functiona fara un Minister de Interne puternic, care sa o apere. Eu am incredere in Ministerul de Interne, din partea mea aveti tot respectul si tot sprijinul", a incheiat premierul. (ziare.com)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
58

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
42

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
384

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...