"Şi noi suntem campioni", o competiţie a copiilor "speciali" din Botoşani!

"Şi noi suntem campioni", o competiţie a copiilor "speciali" din Botoşani!
Asociaţia părinţilor copiilor cu Sindrom Down si alte dizabilităţi intelectuale "Ne Trebuie Speranţă", în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret- Botoşani şi Colegiul Naţional "A.T. Laurian", organizează competiţia "Şi noi suntem campioni" aflată la a VII-a ediție.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 octombrie 2016, între orele 11 – 14, în Sala de sport a Colegiului Naţional "A. T. Laurian".

La concurs vor participa copii şi tineri din asociaţia "Ne Trebuie Speranţă" Botoşani, Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism din judeţul Botoşani, Fundația "Casa Speranței" Iași, Asociația "Mereu Împreună 2008" Dorohoi  și Asociația "Dar din Dar" Hîrlău.

Manifestarea oferă posibilitatea practicării diferitelor forme ale exerciţiului fizic şi ale sportului, acoperind astfel trebuinţele multiple specifice persoanelor cu dizabilităţi; scopul principal îl reprezintă îmbunătăţirea stării de sănătate și creşterea progresivă a calităţii vieţii sportivilor cu abilităţi scăzute, concursul fiind dedicat așadar exclusiv acestora.

Participanţii vor concura la probe de gimnastică - traseu aplicativ, atletism-alergări (25m si 50m) și baschet, fiind înscrişi pe grupe de vârstă: 6-9 ani, 10-12 ani, 13-18 ani, peste 18 ani. Se vor oferi premii pentru participare și încurajare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
208

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
85

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...