"Şi noi suntem campioni", o competiţie a copiilor "speciali" din Botoşani!

"Şi noi suntem campioni", o competiţie a copiilor "speciali" din Botoşani!
Asociaţia părinţilor copiilor cu Sindrom Down si alte dizabilităţi intelectuale "Ne Trebuie Speranţă", în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret- Botoşani şi Colegiul Naţional "A.T. Laurian", organizează competiţia "Şi noi suntem campioni" aflată la a VII-a ediție.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 octombrie 2016, între orele 11 – 14, în Sala de sport a Colegiului Naţional "A. T. Laurian".

La concurs vor participa copii şi tineri din asociaţia "Ne Trebuie Speranţă" Botoşani, Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism din judeţul Botoşani, Fundația "Casa Speranței" Iași, Asociația "Mereu Împreună 2008" Dorohoi  și Asociația "Dar din Dar" Hîrlău.

Manifestarea oferă posibilitatea practicării diferitelor forme ale exerciţiului fizic şi ale sportului, acoperind astfel trebuinţele multiple specifice persoanelor cu dizabilităţi; scopul principal îl reprezintă îmbunătăţirea stării de sănătate și creşterea progresivă a calităţii vieţii sportivilor cu abilităţi scăzute, concursul fiind dedicat așadar exclusiv acestora.

Participanţii vor concura la probe de gimnastică - traseu aplicativ, atletism-alergări (25m si 50m) și baschet, fiind înscrişi pe grupe de vârstă: 6-9 ani, 10-12 ani, 13-18 ani, peste 18 ani. Se vor oferi premii pentru participare și încurajare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a decis structura anului scolar 2018-2019: Cursurile incep luni, 10 septembrie

astăzi, 23:02
269

Noul an scolar 2018-2019 va incepe luni, 10 septembrie, potrivit unui ordin semnat de ministrul Educatiei Nationale, Valentin Popa. Noul an scolar are 168 de zile lucratoare (34 de saptamani)...

Maşini avariate după un accident petrecut în localitatea Mănăstirea Doamnei-FOTO

astăzi, 19:10
617

Şoferul unui autoturism Mercedes intenţiona să efectueze o manevră la stânga pentru a intra pe un drum lateral, iar în acelaşi timp un autoturism VW a intrat în depăşirea sa....

Bărbat găsit îngheţat de frig în curtea locuinţei sale

astăzi, 15:55
1926

Marcel V., de 48 de ani, din comuna Ştiubieni, a fost găsit de nişte vecini zăcând în curte. A fost chemată o ambulanţă şi a fost transportat iniţial la Spitalul Săveni, apo...