"Performanta" incredibila a radarelor fixe din Dumbraveni!

"Performanta" incredibila a radarelor fixe din Dumbraveni!
Un sofer a primit acasa trei amenzi pentru depasire de viteza in interval de cateva minute, inregistrate de trei dintre cele patru radare instalate in localitatea suceveana Dumbraveni.

Doua dintre amenzi sunt date pentru depasire de viteza in locuri diferite, dar in acelasi minut. Legislatia rutiera prevede ca nu se pot aplica mai multe amenzi pentru aceeasi infractiune, comisa pe acelasi tronson de drum.

Gabriel Burcus, din Iasi, aflat la volanul unui autoturism marca Opel, a fost surprins de radarele din localitatea suceveana Dumbraveni, in aceleasi coordonate de timp, de doua ori, ceea ce inseamna tot atatea amenzi si puncte de penalizare.

Tanarul sofer a primit acasa trei amenzi radar prin care era instiintat ca a circulat cu peste 70 de kilometri pe Drumul National 29, in localitatea Dumbraveni, judetul Suceava.

Culmea, doua dintre acestea aveau inregistrate viteze diferite, la distante diferite, dar la aceeasi ora si acelasi minut. Mai exact, tanarul a primit trei instiintari cu privire la faptul ca autoturismul acestuia a fost inregistrat pe data de 27 februarie 2009, la ora 22.57, in localitatea Dumbraveni, la kilometrul 15, cu viteza de 79,1km/h, si tot in acelasi timp, la km 16, cu viteza de 78, 5 km/h.

Cateva minute mai tarziu, la ora 23.26, in aceeasi localitate, autoturismul a fost surprins la km 14 cu 81,5 km/h.

"Nu se poate asa ceva. Este un abuz. Persoana in cauza trebuie sa solicite anularea celor trei procese verbale. Este practic imposibil sa fii in acelasi timp in locuri diferite. Cu siguranta s-a comis o greseala. Reprezentantii politiei trebuie sa demonstreze acest lucru prin probe si sa dovedeasca faptul ca aparatul era omologat si verificat metrologic", a declarat avocatul Liviu Bran, pentru Buna Ziua Iasi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
409

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
722

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...