Protest al botoşănenilor împotriva sistemului medical!

Protest al botoşănenilor împotriva sistemului medical!
Dramele care se petrec în spatele uşilor unităţilor sanitare determină reacţia botoşănenilor! 

În jur de o sută de persoane, "beneficiare" ale sistemului sanitar botoşănean, vor participa în această după-amiază la o acţiune de protest faţă de ceea ce se întâmplă în spitale.

Acţiunea va începe la ora 17.00 şi se va desfăşura pe traseul Piața Revoluției- Secţia de Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati".

Ultima tragedie, care de altfel a şi stârnit reacţia botoşănenilor, este cea a unei familii din Botoşani care în urmă cu aproape două săptămâni şi-a pierdut bebeluşul abia născut, în urma unei infecţii intraspitaliceşti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
76

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
543

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
107

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...