Problemele piețarilor, dezbătute de Executivul Primăriei și conducerea Urban Serv!

Problemele piețarilor, dezbătute de Executivul Primăriei și conducerea Urban Serv!
Executivul Primăriei și conducerea Urban Serv au luat la cunoștință, luni, de toate doleanțele pe care le au comercianții din Piața Mare, urmând ca în perioada următoare să fie analizate și să se vadă în ce măsură pot fi soluționate.

După ce au protestat preț de câteva ore și au refuzat să vândă marfa, o parte dintre cei nemulțumiți au mers și la Primărie și și-au spus păsurile.

Viceprimarul Cosmin Andrei a spus că toate măsurile care au fost dispuse în ultima perioadă în Piața Mare privind organizarea și funcționarea au venit ca urmare a sesizărilor venite de la cetățeni.

"O să analizăm doleanțele lor pentru a vedea care pot fi soluționate. Putem rezolva cu depozitarea mărfii, cu accesul la toaletă, dumnealor doresc să plătească doar biletul inițial, după care să intre gratuit pe parcursul zilei. Cetățenii au trimis de-a lungul timpului o serie de sesizări privind activitatea piețarilor. Au fost rezolvate, cel puțin cu partea de alimentare care se făcea pe timpul nopții și salubrizarea din timpul nopții a fost stabilit un orar foarte clar, astfel încât să nu mai fie deranjați cetățenii", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
190

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
298

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
117

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...