Primele apartamente pilot SMART Home din Botoșani

Grupul de firme  Formens scoate pe piața primele apartamente pilot Smart Home din Botoșani - UNIQUE Residence Izvoarelor

Te-ai gândit cum ar fi ca propria casă să se comporte ca un prieten bun și sigur?

Primele apartamente pilot SMART Home din Botoșani

Locuințele SMART Homes sunt precum un prieten care te ajută în lipsă: încălzesc fiecare încăpere după cum îți dorești, aprind sau sting lumina în camerele pe care le folosești sau trag storurile fără ca tu să depui minim efort, te ajută “să vezi” ce se întâmplă în lipsa ta și te alertează când este nevoie - fac lucruri pentru tine.

Casele inteligente au devenit realitatea omului modern. Acestea pot avea o plajă amplă de funcții automatizate care să îi facă viața mai confortabilă, mai lejeră, mai sigură, ca în final proprietarul să economisească bani și, cea mai importantă resursă, timp.

Urmărim să asigurăm o calitate deosebită în toate proiectele noastre, dând naştere unor locuințe moderne, inteligente şi uşor de controlat, eficiente, deschise către viitor, către cele mai noi tehnologii, cu o durată de viaţă mai mare.

Ansamblul de apartamente dezvoltat în str. Izvoarelor nr. 2, din proximitatea Uvertura Mall și a Bisericii Sf. Ilie din Botoșani, nu face excepție când vine vorba despre beneficiile noilor locuințe inteligente, aici având primele apartamente marca UNIQUE Residence care evidențiază pe deplin conceptul nostru SMART Home: viață inteligentă - într-o casă inteligentă!

Acestea vor beneficia de o aplicație prin care se vor putea controla funcționalitățile de siguranță și confort pentru casă și familie, în viața de zi cu zi, fiind totodată primele apartamente din Botoșani care vin la pachet cu un manual de utilizare al apartamentului, lucru deloc surprinzător având în vedere automatizările integrate, tehnologiile Smart Home personalizate, necesitatea gestiunii eficiente a sistemelor, instalațiilor și echipamentelor din dotare.”



 

Made To Measure Apartment

Pentru un concept unitar, puteți beneficia de un pachet de design arhitectural și design de interior integrat: pachete de mobilare, de decorațiuni și de accesorizare a locuinței, precum și de soluţii personalizate SMART Home care vor spori eficienţa, confortul şi siguranţa locuinţei pe măsura dorinţelor şi a ritmului propriu de viaţă.

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale municipiului Botoșani, și în municipiul Iași - stadii de realizare:

Iași, Str. Sf. Andrei nr. 7-9, zona Palas - în faza de execuție.