Primavara in ochi de copil, la Manastirea Doamnei

Primavara in ochi de copil, la Manastirea Doamnei
Sambata, 23 mai, Scoala cu clasele I-VIII Manastirea Doamnei a fost gazda unui eveniment deosebit. Cadre didactice, parinti si elevi au participat la parteneriatul educational "Primavara in ochi de copil".

Manifestarea a incheiat cele trei activitati propuse in cadrul parteneriatului.

Unitatile implicate in proiect au fost Scoala cu clasele I- VIII Manastirea Doamnei, Scoala cu clasele I- VIII Rosiori si Scoala de Arte si Meserii Roma.

"Activitatea s-a derulat pe doua sectiuni: elevii din clasa a cincea si-au prezentat portofoliile, au recitat poezii dedicate primaverii, au citit ghicitori, iar colegii lor din clasa a saptea si-au dovedit perspicacitatea identificand din colaje titlurile de poezii si autorii", a precizat prof. Simona Puscasu.

Activitatea s-a finalizat in atmosfera incarcata de parfumul florilor de primavara, de culorile pastelate ale decorului, fiecare echipaj exceland la una dintre probe.

Reprezentantii Scolii cu clasele I- VIII Manastirea Doamnei au obtinut locul intai la proba de perspicacitate, cei de la Scoala cu clasele I- VIII Rosiori au avut cel mai reusit portofoliu, iar elevii Scolii de Arte si Meserii Roma au obtinut locul intai la proba de recitare.

Coordonatoarea si gazda acestei etape din proiect a fost prof. Anuta Angelica, sustinuta de dir. prof. Iftode Carmen.

Colaboratoare si partenere in derularea proiectului au fost prof. Puscasu-Gavrila Simona, dir. prof. Nedea Costin (Scoala Rosiori), prof. Nita Nadina, dir. prof Butnariu Rodica (SAM Roma).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
13

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
61

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
124

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...