Președintele Consiliului Județean își trimite corpul de control la Spitalul Mavromati!

Președintele Consiliului Județean își trimite corpul de control la Spitalul Mavromati!
O sesizare ce a ajuns pe masa președintelui Consiliului Județean Botoşani l-a determinat pe Costică Macaleți să își trimită corpul de control să facă unele verificări la Spitalul Județean Mavromati.

Prin vocea liderilor de sindicat, mai mulți salariați ai unității spitalicești s-au plâns că nu le sunt acordate toate sporurile de care beneficiază prin lege.

Președintele Consiliului Județean a cerut corpului de control să analizeze cele sesizate și care sunt motivele pentru care există astfel de reclamații.

"Corpul de control va merge la spital să facă o documentare. Nu am vorbit cu managerul, nu eu trebuie să vorbesc. Managerul este plătit să facă treabă acolo exact cum scrie la reglementări", a declarat Costică Macaleți.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
278

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
477

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
143

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...