Preşedintele CJAS Botoşani, demis din funcţie!

Preşedintele CJAS Botoşani, demis din funcţie!
Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Botoşani, Costel Lupaşcu, a fost demis, miercuri, din funcţie în baza unui ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Acest ordin se aplică tuturor celor 43 de preşedinţi ai Caselor de Asigurări de Sănătate din ţară.

Potrivit reprezentanţilor Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, au fost modificaţi indicatorii de performanţă pe care trebuie să-i îndeplinească un preşedinte, iar un ordin al preşedintelui Casei, publicat în Monitorul Oficial al României marţi, 29 septembrie, prevede că dacă aceşti indicatori sunt schimbaţi în proporţie de peste 50%, contractele de management încetează.

“Aceşti indicatori s-au modificat în funcţie de proiectele şi obiectivele pe care le are în prezent Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Toate contractele de management ale preşedinţilor Caselor Judeţene au încetat şi vor fi numiţi interimari, iar funcţia de preşedinte se va ocupa în urma unui concurs", a declarat, pentru Stiri.botosani, Mihaela Tănase, purtătorul de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. 

Costel Lupaşcu se află în concediu, acesta având duminică nunta. Se pare că Lupaşcu va conduce în continuare instituţia, ca interimar, până la organizarea concursului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
178

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
265

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
115

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...