Preotul de laTanacu, un detinut model

Preotul de laTanacu, un detinut model

   Rostonline

Fostul preot de la Manastirea Tanacu, Daniel Petru Corogeanu, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru moartea unei maicute, este considerat un detinut model deoarece ii invata pe colegii de la Penitenciarul Vaslui alfabetul si limba engleza.

Fostul preot se afla acolo de mai bine de doi ani si este considerat unul dintre cei mai apreciati detinuti pentru ca participa la aproape toate activitatile institutiei de detentie, informeaza Mediafax.

Participa la slujbele religioase, la programul de alfabetizare a detinutilor nestiutori de carte si ii invata si limba engleza pe detinutii interesati, fiind vorba de un curs pentru incepatori.

In prezent, el se pregateste si de campionatul regional de fotbal al detinutilor incarcerati in penitenciarele din Moldova, fiind capitanul echipei Penitenciarului Vaslui, in care joaca pe postul de mijlocas la constructie.

Daniel Petru Corogeanu a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, dupa ce ar fi supus-o unui ritual de exorcizare pe Irina Cornici la Manastirea "Sfanta Treime" din Tanacu, judetul Vaslui.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ea este Simona, din Botoșani. Iar de profesie, este campioană

astăzi, 12:51
359

Se numește Simona Geanina Radiș și tocmai ce a dus numele României, împreună cu prietena ei, Nicoleta Ancuța Bodnar, în fruntea clasamentului Cupei Mondiale de Canotaj, desfășurată la Rott...

Trei drumuri modernizate, într-o comună din județ

astăzi, 11:15
568

Trei drumuri din comuna Vorona vor fi modernizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Licitația a fost finalizată. Primăria din Vorona a stabilit constructorul dupa finalizarea...

Ei ne apără de hoți?! 80 de teze de doctorat au dispărut din arhiva Academiei de Poliție!

astăzi, 10:22
314

80 de teze de doctorat susținute în perioada 2011-2016 nu se regăsesc în format electronic în arhiva Academiei de Poliție, iar alte trei teze nu există nici în format tipă...